JOADORE
Now Reading:

Black and white

Hej babes! Skriver till er från sängen denna morgon. Har haft en mysig sovmorgon som jag förlängde med...
Black and white

JOHANNA_OLSSON-sneakersccJOHANNA_OLSSON-SNEAKERSCC6JOHANNA_OLSSON-CHANELCC3JOHANNA_OLSSON-SneakersCC4
Hej babes! Skriver till er från sängen denna morgon. Har haft en mysig sovmorgon som jag förlängde med att jobba lite från sängen också 🙂 Men måste jobba undan lite saker och sen snabbt ut för att leta efter en klänning till ett bröllop jag ska på i helgen. Jag har faktiskt bara varit på ett enda bröllop innan (antar att det är för att jag bara är 25) och det var jättelänge sedan så jag har inte så många klänningar till de på lager. I stort sätt ALLA mina klänningar är antingen svarta eller vita. Jag har några jag hade kunnat använda men vill helst undvika och köpa en ny istället 😉 Så måste ut och leta lite idag på typ NK (har ni några andra tips?) sista minuten här, haha!

Hello babes! Writing to you from the bed this morning. Slept in a little and thought I’d get some things done from here instead. Need to be heading out soon though because I have a wedding this weekend but haven’t yet figured out what to wear. I guess it’s because I’m only 25 and have only been to ONE wedding before many many years ago that I don’t have any dresses for these occasions (okay, yes I do have some but don’t want to wear them) most of my dresses are black and white.. Smart! So I need to go look for a new one today (last minute).

I’m Wearing:
Pants: DESIGNERS REMIX
Tee: ATM (on sale!) 
Sneakers: CHANEL
Bag: CHANEL
Sunglasses: DITA

8 comments

 • ska också på bröllop i helgen, vilket sammanträffande! 😉 har dock haft klänning klar sen maj, haha! kontrollfreaket 😉 hoppas du hittar nått fint!

  • johannaolsson

   Hahaha shit! Jag är alltid sista minuten med allt. Men nu packade jag upp min resväska (sen Bali knappt sen?!) och hittade en klänning där som är perfekt som jag glömt bort att jag hade haha. Så får bli den så slipper jag stressa 🙂

 • sanna

  Nämen, sedär, en BH! 😮 tummen upp!

 • Sofie

  Hej Johanna!
  Älskar din blogg och har följt den sen innan du flyttade till Stockholm första gången, vilket är några år sen haha.
  Skulle uppskatta jättemycket om du kunde ge tips på bh och liknande. Samt vilken typ under olika typer av kläder etc.
  Även om jag också gillar free nipples så krävs det ju situationer med bh 😉 haha
  Kram

 • Maria

  Jag vill bara säga att du är grym! Flera hundra tusen följare och fortfarande så ödmjuk. Att du tar dig tiden att svara på dina läsare, det känns så fint av dig!

  Ta ingen Skit för du är så grym!

  • johannaolsson

   Aw tack så hemskt mycket för din fina kommentar! Du är grym på riktigt som tar dig tiden att skriva det till mig! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.