JOADORE
Now Reading:

RI Jeans – Molly

So this is the jean model I have been wearing in many of my last couple of posts...
RI Jeans – Molly

RiverIsland3-JohannaOlsson1

So this is the jean model I have been wearing in many of my last couple of posts – Molly from RI. I have been working with River Island this summer and got to pick out my favorite pair. I liked them so much I got them in both grey, military green and black. And I have been wearing them a lot already. But in this post have styled the grey ones in 4 different ways in collaboration with River Island. Happy to be sharing some high-street favs with you!

_____________________________

Detta är jeans modellen som jag har haft på mig i många av mina senaste outfit inlägg – Molly från RI. Jag har jobbat tillsammans med River Island denna sommaren och fick plocka ut min favorit jeans-modell. Jag gillade dessa så mycket att jag nu har dom i grått, militärgrönt och svart. Och jag har haft på mig dom väldigt mycket på senaste. Men i denna post har jag stylat dom på fyra olika sätt i samarbete med River Island. Kul att få dela med mig av lite high-street favoriter med er!

RiverIsland3-JohannaOlsson3

Wearing:
River Island Molly Jeans
Knitted Sweater (similar)

I loved to pair this grey color with the nude tones of this knitted sweater which is a highstreet favorite this fall and I also got it in black!

_____________________________

Jag älskade kombinationen av denna gråa färgen med den nude färgade på den här stickade tröjan som är en stor favorit hos mig. Har även den i svart!

RiverIsland2-JohannaOlsson4
Wearing:
River Island Molly Jeans
V-neck tee

Second look with my Molly Jeans are with this amazing v-neck tee.

_____________________________

Min andra look med mina Molly Jeans var med den är simpla men snygga v-ringade tishan.

RiverIsland1-JohannaOlsson3

Wearing:
River Island Molly Jeans

Olive green tee
Sandals

Third look is with a pair of simple heels from River Island (great budget heel buy) that I styled with this tee that you have seen me in here before which I also own in black. I love it!

_____________________________

Min tredje look stylade jag med ett par snygga skor jag hittade på RI helt i min smak. Och även tillsammans med denna t-shirten ni har sett mig i förut som jag även har i svart. Älskar den!

RiverIsland4-JohannaOlsson1
Wearing:
River Island Molly Jeans
Sandals
Knitted sweater

Last look I’m wearing them and the shoes with another knitwear fav from River Island.

_____________________________

Sista looken har jag stylat jeansen och skorna tillsammans med en annan stickad favorit från River Island!

Nu har jag ett kul erbjudande till mina svenska läsare! Ni kan nu få 20% rabatt på mina jeans online och i butiken i Gallerian med rabattkoden DENIM20D. Ni kan även tävla om att vinna en jeans-garderob värde 5000 kronor genom att signa upp er på deras nyhetsbrev HÄR.

14 comments

 • Åh tråkigt att du gjort om hemsidan, man gillar att bara scrolla och se alla bilder, nu tar allting längre tid vilket gör att man skippar att klicka in på bloggposten… Men som vanligt alltid lika snygg!! 🙂

  • johannaolsson

   Jag förstår precis vad du menar. Kände precis likadant när jag brukade gå in på internationella bloggar tidigare så har dom oftast bloggar som ser ut såhär. Men det blir ett mycket snyggare första intryck. Så jag tänkte köra på det här så får vi se om ni vänjer er 🙂 Tar ju bara någon extra sekund att trycka på read more 🙂

 • Наталья

  Очень классная и красивая!

 • antonia

  oh i dont like the new blog design 🙁 i really really like you and i love your style and everything but i think the “old” blog was better. <3

  • johannaolsson

   Oh no! 🙁 I hope you will all get use to it after a while. Spent a lot of time devoloping it like this. So you can maybe try to like it for me 😉 <3

 • Så snygg!!

 • Tycker den nya designen är såååå snygg! Grymt! Stilrent första intryck! Gillar när inläggen känns som “artiklar” som man klicka på !
  *två tummar upp*

  • johannaolsson

   Åh tycker du? Gud va kul att höra att någon (förutom jag själv) gillar den!! Haha. Stor kram till dig! <3

 • Den nya designen är snygg, men jobbig om man är lat att klicka sig in haha!!

  http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  • johannaolsson

   Haha jag förstår! Jag ska försöka lösa någonting som känns lite enklare. Det som Marie nämnde nedan kändes som ett bra förslag. 🙂 Kramar!

 • Marie

  Jag håller helt med att den nya designen är snygg, men jobbig när man måste klicka in på inläggen, särskilt om det har kommit flera inlägg sen man var inne sist. Ett förslag för att förenkla något för läsare är att längst ner i inlägget ha “read previous” eller något liknande varvid man direkt kan klicka sig vidare till inlägget innan. Cecilia Blankens har någon sådan lösning, vilket gör det enklare att komma direkt från det hela inlägget till det hela inlägget innan om du förstår vad jag menar.
  Gillar dock verkligen din blogg oavsett, mycket snygga bilder och inspo. Roligare att du verkar ta dig mer tid nu att göra inläggen mer personliga.

  • johannaolsson

   Tack Marie för mycket bra feedback! Sitter och går igenom bloggen nu med lite små förändringar man kan göra för att göra den lite enklare för er och detta var ett jättebra tips. Kram!

 • What’s the inseam size on the Molly jeans? Are they long?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.