JOADORE
Now Reading:

Blush nude

Some more pictures from this outfit! Unfortunately can't seem to find this sweater online anymore so I guess...
Blush nude

RiverIsland3-JohannaOlsson2RiverIsland3-JohannaOlsson5 RiverIsland3-JohannaOlsson3RiverIsland3-JohannaOlsson4
Some more pictures from this outfit! Unfortunately can’t seem to find this sweater online anymore so I guess it’s sold out already. But I really like the combination of the grey with the blush nude. Today I’m just having a chill day at home. Doing some online shopping and having facial masks on for hours. Working in between of course 😉 Tomorrow I’ll be having more of a hectic day and the weekend will be rather busy as well. Then me and Eric leave for Spain on Monday! Just visiting my family.

_____________________________

Lite fler bilder från den här outfiten! Tyvärr så hittar jag inte tröjan online så jag antar att den redan är slutsåld. Men jag gillade verkligen kombinationen av grått och denna nude färgen. Idag har jag en ganska chill dag och jobbar hemifrån. Online shoppar lite och har på mig ansiktsmask i flera timmar. 🙂 Jobbar i mellan såklart 😉 Imorgon blir det en lite mer händelserik dag och ska göra massa saker i helgen också innan jag och Eric åker till Spanien på måndag och hälsar på min familj.

20 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.