JOADORE
Now Reading:

Bathroom Inspiration

Some bathroom inspiration for you to start of this beautiful Tuesday! We are going to be renovating our...
Bathroom Inspiration

JohannaOlsson-InteriorBathroom3 JohannaOlsson-InteriorBathroom2 JohannaOlsson-InteriorBathroomJohannaOlsson-InteriorBathroom4JohannaOlsson-InteriorBathroom10JohannaOlsson-interiorbathroom9JohannaOlsson-InteriorBathroom8JohannaOlsson-InteriorBahtroom7JohannaOlsson-InteriorBathroom6JohannaOlsson-InteriorBathroom5
Some bathroom inspiration for you to start of this beautiful Tuesday! We are going to be renovating our bathroom too and possible move the wall too to make it a little bit bigger. Did a mix of marble, stone and glass and mirror in these pictures. Which is your favorite? I think we are going to go for the more raw stone feel with mirror and glass accents. I think we are going to have some sort of marble details in the kitchen instead and I don’t want to over do it and have it everywhere.

Lite inredningsinspiration till er som start på denna fantastiskt fina tisdag! Vi kommer renovera vårt badrum här också och möjligtvis flytta väggen för att göra det lite större. Gjorde en mix av marmor, sten och glas/spegel i dessa bilder. Vilken är er favorit? Jag tror att vi ska köra på en lite mer rå sten känsla med spegel och glas accenter. Vi kommer nog köra på någon form av marmor i köket istället så vill inte att det ska bli för mycket.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.