JOADORE
Now Reading:

ORIBE

Spent half of today at an presentation from Oribe with their CEO and co-founder Daniel Kaner and the...
ORIBE

JohannaOlsson-Oribe1JohannaOlsson-Oribe6 JohannaOlsson-Oribe2 JohannaOlsson-Oribe4JohannaOlsson-Oribe7
Spent half of today at an presentation from Oribe with their CEO and co-founder Daniel Kaner and the super sweet stylist Kien Hoang. I’m a huge fan of Oribe products ever since I tried them back in Los Angeles when I usually did my hair at the Hairoine salon. The packaging is so lux and the products are really great! So I was very excited to get to know the brand better today. Got some products from their Signature line to take home that I have used before and really love!

Spenderat i stort sätt halva dagen idag på en presentation för Oribe med deras VD och medgrundare Daneil Kaner, och en av deras stylister Kien Hoang som var så himla gullig. Jag är ett stort fan av Oribes produkter sedan tidigare då jag använde dom väldigt ofta när jag bodde i Los Angeles och brukade få mitt hår fixat på Hairoine. Paketeringen är så himla lyxig och produkterna är både kul, annorlunda och superbra. Så jag var väldigt glad över att få lära känna märket bättre idag. Fick med mig några produkter från deras Signature line som jag har använt tidigare och verkligen tycker om!

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.