JOADORE
Now Reading:

Gold & Silver

Hi my loves! The sun is shining today and I have spent the morning planning with my new...
Gold & Silver

JohannaOlsson-Grey1 JohannaOlsson-Grey9 JohannaOlsson-Grey8-2 JohannaOlsson-Grey5JohannaOlsson-Grey10-2 JohannaOlsson-Grey7 JohannaOlsson-grey6 JohannaOlsson-Grey2
Hi my loves! The sun is shining today and I have spent the morning planning with my new work team having tons of coffee. I just love mornings like these and I have a lot of things to plan for the future with my site! Going from just blogging about what comes to mind during that day and actually having a schedule to follow and plan content for weeks or even months ahead is very difficult. But it’s going to be such an improvement for me when I get the hang of it. So after this massive planning-day I’m getting spoiled by L’oréal Professionnel doing a treatment for my hair!

Hej mina fina! Solen skiner och det är en helt underbar dag! Har spenderat morgonen med att planera massa nytt med mitt jobb-team och druckit massvis med kaffe (bästa.) Har så mycket att planera med hemsidan, att gå från att bara blogga vad man kommer på just den dagen till att faktiskt ha ett schema med content som ska planeras flera veckor och ibland månader i förväg är jättesvårt! Men det kommer bli en så stor förändring och fördel för mig när jag väl har lärt mig att hålla strukturen. Så efter en jättelång planerings dag så kommer jag ta en liten paus och bli bortskämd av L’oréal Professionnel då jag ska få göra en behandling för mitt hår.

I’m Wearing:
Shoes: GIUSEPPE ZANOTTI
Jeans: RIVER ISLAND
Tee: ZARA
Watch: ROLEX
Sunglasses: OLIVERS PEOPLE
Bag: CHLOE
Cuff: DKNY

15 comments

 • Angie

  Blev nyfiken på hårprodukterna du tipsade om (oribe) vet du var man kan få tag på sådana?
  Finns det någon svensk sida på nätet som säljer?
  Själv har jag använt Kerastase i många år och är väldigt nöjd. Kör den reparerande serien eftersom jag bleker mitt hår.

  • johannaolsson

   Hm, är faktiskt lite osäker på vart de säljs i Sverige då dom är ganska nya. Dom ska i alla fall finnas på NK och You Stockholm om du befinner dig här. Annars finns dom säkert på någon internationell site du kan beställa från 🙂

 • Really cool! love the bag!

  STYLE WITHOUT LIMITS

 • Great blog! Love your outfit and the bag!!

  http://rxyroads.weebly.com

 • gorgeous combo…stunning as usual!

 • antonia

  wow i never dared to mix gold and silver, i was always to afraid and not even give it a try. but seeing it on you i feel so stupid for not have been doing it in the past. it looks amazing. will for sure try it on my own now. thank you for the inspiration <3

  • johannaolsson

   I love that combination right now!! I think it’s so chic. Thanks for your comment Antonia and I’m happy to inspire you!

 • Johanna!! Rocking it as always
  Xx/ http://nouw.com/lisabengtsson/

 • Elisa Arango

  I Love your style
  Hi from Colombia South America

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.