JOADORE
Now Reading:

Interior – led lighting

I love led-lighting to enhance certain elements of a room or a wall texture. But it is also...
Interior – led lighting

JohannaOlsson-Ledlight1 JohannaOlsson-Ledlight5JohannaOlsson-Ledlight3 JohannaOlsson-Ledlight2 JohannaOlsson-Ledlight11 JohannaOlsson-ledlight10 JohannaOlsson-Ledlight8 JohannaOlsson-Ledlight7 JohannaOlsson-ledlight9 JohannaOlsson-Ledlight6
I love led-lighting to enhance certain elements of a room or a wall texture. But it is also one of those things that can look a bit to much and crazy when it’s being overdone or done in the wrong apartment. Lighting for me is one of the most important things about a room, a house or an apartment. And it’s something many people fail to do properly. Daylight and natural light is the most beautiful light but when you have a beautifully lit home it makes such a difference at night time! So I have put together some pictures above to inspire you (and myself) on some beautiful ways to use led-light.

Jag älskar verkligen led-belysning för att framhäva delar av ett rum eller en vägg-textur. Men det är också en av de saker som kan se alldeles för mycket ut när man går lite overboard i fel lägenhet 😉 Ljussättning för mig är något av de absolut viktigaste i ett hem. Och det är också någonting som många också misslyckas med och inte lyckas få riktigt rätt. Dagsljus tycker jag är det absolut finaste ljuset men om man lyckas med sin ljussättning så gör det så stor skillnad på kvällen. En vacker lägenhet kan se hur tråkig ut som helst på kvällen med fel belysning. Så jag har satt ihop lite bilder ovan för att inspirera er (och mig själv) hur man kan använda led-belysning för att ljussätta på ett fint sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.