JOADORE
Now Reading:

Hot day in the city

New York treated us to 23c on this day and it was so hot! Even if I wore...
Hot day in the city

JohannaOlsson-NewYorkOutfit2.1 JohannaOlsson-NewYorkOutfits2.1JohannaOlsson-NewYorkOutfits.2.3JohannaOlsson-NewyorkJohannaOlsson-NewYorkOutfits.2.43K9A7406-2JohannaOlsson-NewYorkOutfits.3.9JohannaOlsson-NewYorkOutfits.3.6

New York treated us to 23c on this day and it was so hot! Even if I wore a skirt I was boiling up in my Acne mohair sweater. But you still want to dress in fall clothes even when it’s hot out right? After shooting we went to have burgers at The Standard Grill (amazing) their rooftop lounge/bar area is amazing too but we never ended up going up there unfortunately. I ended up getting crazy cramps in my stomach from gastritis (also known as the bloggers stress-desiese lol.) So me and Victoria just went home instead. Today we are thinking about going out though!

New York bjöd på 23c den här dagen och det var så sjukt varmt! Även om jag hade på mig kjol så höll jag verkligen på att brinna upp i min mohair tröja från Acne. Men man vill ju fortfarande klä sig lite höstligt även om de är varmt, eller hur? 🙂 Efter att vi hade plåtat klart så var vi sjukt hungriga och åkte för att käka hamburgare på The Standard Grill (amazing) deras rooftop lounge/bar område är sjukt bra också men vi åkte aldrig upp. Jag fick sån sjuk smärta i magen efter att vi hade ätit då jag har magkatärr (även känd som bloggers-stress-sjukdom haha.) Så jag och Victoria åkte bara hem istället. Idag ska vi nog gå ut en liten sväng dock!

Shoes: GIUSEPPE ZANOTTI
Sweater: ACNE
Skirt: ZARA
Sunglasses: THE VALLEY
Bag: CELINÉ

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.