JOADORE
Now Reading:

All black and yellow city cabs

Writing from my bed in Stockholm now with the most insane flu. I was actually already sick in...
All black and yellow city cabs

JohannaOlsson-NYoutfit1 JohannaOlsson-NYoutfits3 JohannaOlssonNYoutfits2JOHANNAO-NYCLOSEJohannaOlssonNY8JONY1JOHANNAOLSSON-NY10
Writing from my bed in Stockholm now with the most insane flu. I was actually already sick in New York but tried my best not to be so when I got home I got a fever immediately. So now I’m at home working a little after sleeping until 12. The only thing I managed to do yesterday was having meatballs at Riche, haha. Lucky me I still have some great pictures from New York to show you guys! I love these pictures and this simple black outfit so much. And just being in New York this time of year when it was still so warm in the air was great! We had perfect weather almost every day. Definitely think New York is at it’s absolute best in late spring and early fall because summers are too warm and winters are too cold. Now I’m gonna answer some emails but then I think I’m gonna spend the rest of this day online shopping.

Skriver hemifrån sängen i Stockholm idag med världens influensa. Jag var faktiskt redan sjuk i New York men jag försökte mitt bästa med att låtsas att jag inte var det. Så sen när jag väl kom hem och slappnade av lite så fick jag feber direkt. Så nu är jag hemma och jobbar lite efter att ha sovit till 12 på dagen. Det enda jag orkade göra igår var att käka köttbullar på Riche, haha. Tur för mig att jag fortfarande har så himla mycket material från New York att lägga upp! Älskar dessa bilderna och denna svarta outfiten så himla mycket. Bara att vara i New York denna tiden på året när det fortfarande var så varmt var helt fantastiskt. Vi hade perfekt väder i stort sätt varje dag. Jag tycker absolut att New York är sitt absolut bästa på våren och hösten för de är för kalla vintrar och för varma somrar. Nu ska jag svara på lite mail och efter det ska jag bara spendera resten av dagen med online shopping.

I’m Wearing:
Pants: ZARA
Top: ENZA COZTA
Bag: CELINE
Shoes: LA STRADA

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.