JOADORE
Now Reading:

Aquazzura wild thing

The hottest shoe this spring was without a doubt the Wild Thing shoe from Aquazzura. And they were...
Aquazzura wild thing

Screen-Shot-2015-08-14-at-4.07.05-PM-copy
The hottest shoe this spring was without a doubt the Wild Thing shoe from Aquazzura. And they were all over social media and Sincerely Jules picture to the right must have been re-grammed about a thousand times. So I kicked myself all summer for not getting a pair. Now Shopbop has restocked the black ones. I really wanted them in red or fuchsia but black ain’t bad either. What do you say buy or no buy? (linked below)

Den absolut hetaste skon denna våren var Aquazzura’s Wild Thing sandaletter. Tror jag såg ett par på Instagram i stort sätt varenda dag under hela våren och Sincerely Jules bild till höger måste ha blivit re-grammad tusentals gånger. Så jag var så sur på mig själv hela sommaren för att jag inte köpte ett par innan de sålde slut. Men nu har Shopbop tagit in dom igen i svart. Jag ville verkligen ha dom i rött eller fuchsia, men svart funkar fint ändå. Vad tycker ni, köpa eller inte? (länk nedanför)

Aquazzura Wild Thing $798
(adlink)

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.