JOADORE
Now Reading:

Ripped kick flares

Hi babes! Today I'm showing you my latest jeans addition. A pair of kick flares in a shorter...
Ripped kick flares

JohannaOlsson-jeans1 JohannaOlsson-jeans2JohannaOlsson-Jeans3JohannaOlsson-jeans53K9A9461JohannaOlsson-jeans73K9A9392JohannaOlsson-Jeans93K9A9413
Hi babes! Today I’m showing you my latest jeans addition. A pair of kick flares in a shorter model from River Island. Since this is a trend I really love but highly doubt I will love a year from now my best tip is to go for a fast-fashion pair! I love buying on trend pieces from River Island and Zara is of course also a favorite and my jacket is also a new purchase from there. This is another New York look so I was able to wear it with these shoes. But they will look gorgeous with boots too. For those of you who wanna see more winter looks from me I have more coming up in the near future since I will shoot some new ones in Stockholm this weekend. A lot of bare legs and open-toe shoes on the blog right now 😉

Hej finisar! Idag kör vi en outfit med mitt senaste jeans-tillskott i garderoben. Ett par korta kick-flares från River Island. Detta är en trend jag verkligen gillar men som jag förmodligen kommer hata om ett år. Därför är det bäst att köpa på sig ett par fast-fashion varianter. Jag har alltid några dyra saker som jag använder år efter år som jag sedan kompletterar med trend inköp från River Island och Zara är såklart också en favorit och min jacka jag har på mig kommer därifrån! Detta är en annan New York look så jag kunde ha de med dessa skorna. Hoppas ni känner er inspirerade ändå då de är jättefina med boots till också! För de av er som vill se mer vinter-looks så kommer de komma mer nästa vecka då jag kommer fota lite nya här hemma i Stockholm till helgen. Ganska mycket barbent och sandaletter på bloggen nu 😉 Men hoppas ni tycker de är härligt det med!

I’m Wearing:
Bag: CHLOÉ
Jeans: RIVER ISLAND
Shoes: LA STRADA
Jacket: ZARA
Sunglasses: OLIVERS PEOPLE

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.