JOADORE
Now Reading:

Go Diva

Shoes I would like in my shoe closet that hopefully will be up and ready in December are...
Go Diva

JohannaOlsson-Godiva
Shoes I would like in my shoe closet that hopefully will be up and ready in December are the Godivas from Sergio Rossi! They are just so beautiful, especially the metallic rose color (unfortunately sold out in my size). Pumps must be the absolute best shoe ever and works for basically everything almost all year long (depending on where you live, I might now recommend suede pumps in the snow.)

Skor som jag gärna hade velat ha min lilla sko garderob som förhoppningsvis blir klar i December är Godiva från Sergio Rossi! Dom är bara så himla fina. Speciellt metallic varianten som såklart är slutsåld i min storlek. Men jag tycker även att de andra två är så himla fina i de färgerna. Pumps måste va den absolut bästa skon, funkar till allt och nästan året om. Lite beroende på var man bor, hade inte rekommenderat pumps och speciellt inte i suede i snön 😉

From the left:
Sergio Rossi $625, Sergio Rossi $615, Sergio Rossi $615

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.