JOADORE
Now Reading:

That olive

I love this shade of olive green. Got lots of comments about my sweater, it's about one month...
That olive

3K9A7741 3K9A7729JohannaOlsson-hat3I love this shade of olive green. Got lots of comments about my sweater, it’s about one month old purchase from Massimo Dutti. Should be in stores now. Today I have had a meeting with our interior decorator. Finally feeling like stuff is about to happen and fall into place around here. So we have just ordered all the materials for upstairs and in around 10 days they will start working on bedroom and closets. Yay! Very excited about the results and finally being able to actually enjoy our apartment haha.

Älskar den här olivgröna färgen! Fick massvis med frågor om min tröja på Instagram, den är någon månad gammal och köpt på Massimo Dutti. Borde finnas kvar! Idag har jag haft ett möte med vår inredare. Äntligen känns det som att saker börjar hända här och att allt börjar falla på plats. Så vi har precis börjat beställa allt material till övervåningen och om ungefär 10 dagar så kommer de börja med vårt sovrum och garderoberna. Yay! Så himla exalterad över att få se resultatet och att äntligen kunna njuta lite av att bo i lägenheten, haha.

Wearing:
Hat: MAISON MITCHEL
Sunglasses: OLIVERS PEOPLE
Pants: PARKER
Polo: MASSIMO DUTTI

6 comments

 • Louise Svensson

  Jätte snyggt Johanna!Hur är byxorna i storlek, vilken storlek har du i dem?

  • johannaolsson

   Hej Louise! Tack!! Jag gillar verkligen dessa byxorna men dom är lite stora. Jag har XS eller 0 och tycker fortfarande dom är stora i midjan (jag har 24-25 i jeans) Men det beror lite på var man vill att dom ska sitta. antar de är meningen de ska sitta på höfterna, då är dom lagom. Men jag vill ha dom lite högre upp. Så använder skärp 🙂

 • I love this olive color on you!

  Your weekly inspiration and motivation on http://www.letucc.com

 • Sophie

  Simply love this sweater! What size do you have it in? 🙂

 • I love how the weave of the fabric follows the beautiful contours of your sexy body. Like icing on the cake!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.