JOADORE
Now Reading:

New Years trip

You guys remember this outfit from this spring in Spain? I loved this outfit, and my Tibi gladiator...
New Years trip

johannaeo_spainoutfits1-6You guys remember this outfit from this spring in Spain? I loved this outfit, and my Tibi gladiator sandals! Me and Eric are going to Spain today with my sister to visit mom and dad and celebrate the New Years. Perfect way to celebrate with family and to get some sun and fresh sea air! So I’m able to start the new year with some good energy! 🙂 See you in Spain guys. xx.

Kommer ni ihåg den här outfiten som jag hade på mig förra våren i Spanien? Älskade denna kombinationen och mina gladiator sandaler från Tibi! Kommer lätt använda dom massvis i år igen. Jag och Eric åker till Spanien idag tillsammans med min syster för att hälsa på mamma och pappa å fira nyår där. Perfekta sättet att fira nyår enligt mig och träffa familjen lite och få lite sol på sig och fräsch och ren havs luft! Så att man kan starta det nya året med riktigt bra energi! Vi ses i Spanien hörni. Puss puss!

2 comments

  • åh så fint med väskan som färgklick med! 🙂

  • Bella

    Jag älskar den här outfiten! Köpte själv klänningen men den är genomskinlig? så använde den aldrig. Hur gör du? Har du underklänning under eller hudfärgade underkläder? Såå snyggt med den gula väskan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.