JOADORE
Now Reading:

Black and gold

I have almost abandoned gold completely for silver when it comes to basically everything in life. But then...
Black and gold

blackandgold1I have almost abandoned gold completely for silver when it comes to basically everything in life. But then I tried this black leather jacket with gold detailing and fell in love all over again with the gold detailing. I’m also really into the Lady Dior bag and have been for quite some time now without buying one. Most of my friends thinks it’s a bit dated and mostly old ladies who wears them when I’m at Dior trying them on. But I really love them, in the smaller sizes especially. Miranda Kerr (who I think has amazing style) wore it with a leather jacket and aviator sunglasses last year and it was bomb.

Jag har nästan övergett guld helt för silver på i stort sätt alla plan. Men när jag provade den här svarta skinnjackan med guld detaljerna så blev jag total förälskad på nytt. Gillar även Lady Dior väskan riktigt mycket och har gjort det ett bra tag nu utan att slå till. De flesta av mina vänner tycker den är lite daterad och tantig när jag går och klämmer på dom inne på Dior. Men jag bara älskar dom, speciellt de mindre storlekarna. Miranda Kerr (som jag tycker har fantastiskt stil) hade en outfit med den klassiska svart och guldiga med skinnjacka och solglasögon förra året och det var så sjukt snyggt. Vill ha!

Leather Jacket €700, Vintage Lady Dior Bag $3295, Knot Bracelet $159, Oxford Shoes $495
(adlinks)

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.