JOADORE
Now Reading:

Vic Swim

My amazing and beautiful friend Victoria has launched a collection recently with swimwear! My favorite piece in her whole...
Vic Swim

JohannaOlsson-Vicswim1
My amazing and beautiful friend Victoria has launched a collection recently with swimwear! My favorite piece in her whole collection is the model “sporty” that she is wearing in the picture to the left! It is so simple but yet it’s super sexy due to the nice cut on the top and the “brazilian” cut on the bottom piece. I love it! Here showcased with my favorite pieces to wear it with for a chic day at the beach. Shop Vics swim collection HERE.

Min fina och underbara vän Victoria har lanserat en swimwear kollektion nyligen! Min favorit från hela kollektionen är modellen “sporty” som hon har på sig på bilden till vänster. Den är så enkel men ändå så snygg på grund av skurningen på toppen och att underdelen har lite “brazilian” cut som jag gillar! Älskar den! Här visad tillsammans med mina favorit saker jag gärna burit den med för en dag på stranden! Shoppa Vics kollektion HÄR.

Sporty bikini €89, Tassle Sandals $350, Pom Pom beach bag $98, Maxi dress $120

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.