JOADORE
Now Reading:

Bonjour

Hi guys! Having a great time in Paris and when the sun comes out it's pretty great. Had...
Bonjour

JohannaOlsson-Paris2JohannaOlsson-Paris4 JohannaOlsson-Paris1JohannaOlsson-Paris6 JohannaOlsson-Paris3JohannaOlsson-Paris5
Hi guys! Having a great time in Paris and when the sun comes out it’s pretty great. Had lunch by the louvre today and it’s always a magical experience to be around that place! Wearing a lot of all black now days but I feel like 2016 will really be the time when we replace the all black for the all brown. At least that’s what I have been spotting on the shows so far.

Hej hörni! Jag har det sjukt bra i Paris och när solen kommer fram är det helt underbart. Hade en snabb vin lunch vid Louvren idag och det är alltid helt underbart att vara där omkring! Har på mig massa helsvart nu känner jag, men känns som att 2016 kommer vara året då svart ersätts av alla nyanser av brunt. Det är åtminstone den slutsatsen jag kan dra av alla visningar än så länge!

I’m Wearing:
Jacket: LXLS
Bag: CHANEL
Shoes: SEE BY CHLOE
Jeans: ZARA
Sunglasses: VALLEY

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.