JOADORE
Now Reading:

The sandals that goes with everything

I'm doing a collaboration with Luisaviaroma right now and I get to pick my favorite pieces out of...
The sandals that goes with everything

emiliopucci1I’m doing a collaboration with Luisaviaroma right now and I get to pick my favorite pieces out of their selection! Definitely one of the highlights of my job laying in bed on a Saturday morning doing some online shopping, especially when it’s Luisaviaroma. One thing out of the many many things I love about them is that I can pre-order items from them so I can buy it before it ends up everywhere else. I completely fell in love with these sandals from Emilio Pucci that I pre-ordered and they will ship out by the end of march. These sandals will go with basically everything: blue denim, black denim, white denim, dresses, skirts, leather pants, white shirts, leather jackets – everything! Bonus points for looking extra comfy!

Jag gör ett samarbete med Luisaviaroma just nu då jag bland annat kommer få välja ut mina favoriter från deras site! Absolut något av det absolut roligaste med mitt jobb, speciellt när det är kombinerat med att ligga i sängen och lördag morgon och bara online shoppa. Extra mycket när det är Luisaviaroma. En sak av de väldigt många saker som jag gillar med dom är att man pre-order så att man kan köpa saker innan de kommer ut hos alla andra. Jag blev tok-förälskad i dessa sandaler från Emilio Pucci som jag köpte på pre-order så dom kommer komma i slutet på mars. Dessa sandaler funkar med precis allt: blå jeans, svarta jeans, vita jeans, vit skjorta, klänningar, kjolar, skinnbyxor, skinnjacka – allt! Bonus poäng får dom också för att de ser sjukt sköna ut!

Emilio Pucci embellished sandals €870
(adlinks)

2 comments

  • Hej Johanna! Vet du när Chanel butiken öppnar i Sthlm?

    • johannaolsson

      Har för mig de ska öppna nu i Mars. Men är inte helt säker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.