JOADORE
Now Reading:

Grey suede

I have been telling you guys over and over that I'm about to buy these pumps in a...
Grey suede

932409c421550c5fbbdd8460a1c6237cI have been telling you guys over and over that I’m about to buy these pumps in a variations of colors but somehow I never end up doing it. I was thinking to try them out in black last time but then changed my mind, and I’m glad I did because now I see they have them in grey. Stunning! I have always wanted a pair of grey suede pumps. So these I definitely need to get! What do you guys think?

Jag har sagt till er om och om igen att jag ska köpa dessa pumps i alla möjliga färger men lyckas på nått sätt aldrig klicka hem dom ändå. Förra gången tänkte jag prova dom i svart, men ändrade mig och är glad att jag gjorde det för nu har de kommit ut i grått! Så fint! Jag har alltid velat ha ett par gråa mocka pumps. Så dessa kommer jag verkligen klicka hem. Vad tycker ni?

Sergio Rossi Godiva Pumps $630

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.