JOADORE
Now Reading:

The current favorite accessories

My latest beauty obsessions has without a doubt been Christian Louboutin lipsticks and the nail polishes. I love...
The current favorite accessoriesMy latest beauty obsessions has without a doubt been Christian Louboutin lipsticks and the nail polishes. I love the red shades but also adore the limited edition orange color that came out recently. And everything goes with my new shoes from Malone Souliers that I absolutely adore so so much!!

6 comments

 • Linda

  Hej Johanna! Jag undrar vad modellen samt färgen heter på din jeansjacka från Acne? Jag älskar den men hittar inte just den färgen på deras hemsida 🙁 Tack!

 • Bella

  Jag köpte denna oljan från St Tropez men gillar den inte. Den är så rinnig och svår att applicera pga det. När man svettas vid träning så fastnar färg på kläderna har jag sett. Men det var lätt att tvätta bort trots vitt linne. Hade hellre sett pumpflaska eller tub istället för att man ska skaka ur olja från ett hål. Har inte provat moussen men ska göra det. Vilken av moussen rekommenderar du?

  • johannaolsson

   Hej Bella, ja jag skulle nog inte rekommendera att använda skimrande olja när man tränar. Utan mer kanske på ben, armar och dekolletage när man ska gå ut på kvällen. Moussen jag använder har pump flaska, den är så bra. Köp till applicerings handsken också för bästa resultat!

   Moussen:
   http://revr.at/od
   Handsken:
   http://revr.at/pd

   Kram!

   • Bella

    Äh tack för snabbt svar! Jag trodde den bara skimrade första dagen och att det försvann i duschen och att jag blev brun sen. Den ska ju hålla 1 vecka står det. Jag som tränar nästan varje dag kan ju inte använda den då den färgar av ?Så synd för den var ju dyr. Tack för länkarna!

 • Freja

  Var och köpte oljan från St Tropez och den är helt magsikt, har fått komplimanger från alla min kollegor att jag såg så fräsch ut, vilket kände jätte kul ! Tack för tipset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.