JOADORE
Now Reading:

Suit up in Versace

Versace jacket dress, Maison Michel hat, Versace Chrystal Noir perfume, Givenchy mini shark bag (adlinks) As I mentioned earlier...
Suit up in Versace

Versace-Jacket-Maison-Mitchel
Versace jacket dress, Maison Michel hat, Versace Chrystal Noir perfume, Givenchy mini shark bag
(adlinks)

As I mentioned earlier I just love this Versace silk panama jacket dress but I just can’t justify paying €1950 for it, without the belt (believe me I have tried to justify it many times.) Because good god would it look good with my olive green Maison Michel hat. Dream duo!

Som jag nämnt tidigare så älskar jag verkligen den här blazer-klänningen från Versace men jag kan verkligen inte berättiga mig själv till att punga ut nästan 18 000 för den, dessutom utan bältet (och tro mig, jag har försökt berättiga inköpet för mig själv många gånger.) Men hur snyggt hade det inte varit tillsammans med min oliv gröna Maison Michel hatt? Dröm!

6 comments

 • Du gör så himla fina kollage Johanna!
  Hur gör du dem penseldragen? Ritar du de själv och i så fall hur? Eller hittar du det som en färdig bild?
  Använder du Photoshop?
  Tack på förhand! 🙂

  • johannaolsson

   Åh tack va snällt! Jag målar i photoshop, gör alltid alla mina bilder och kollage där!

   • Tack för svar! Hur gör du för att måla penseldragen i photoshop? tack på förhand 🙂

   • Hoppas innerligt på svar 🙂

   • Har du lust och möjlighet att förklara Johanna? 🙂 Skulle bli såååå himla glad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.