JOADORE
Now Reading:

Glass desk and home office

Gubi chair, Habitat glass desk, Spun light, Collection Particuliere vase (adlinks) I have been looking for a glass...
Glass desk and home office

home-office-gubi-spun-habitat-deskGubi chair, Habitat glass desk, Spun light, Collection Particuliere vase
(adlinks)
I have been looking for a glass desk basically everywhere. I wanted one that felt lux without the hefty price tag (of course.) I found some online but was afraid it might get ruined during deliveries as I recently ordered a couple of plexi-glass boxes online that came home completely destroyed so I wasn’t really keen on testing my luck with a glass table. Luckily, the plexi-glass boxes was from Shopbop and since they have the best service ever, not only did I get my money back and new boxes I also got an extra $50 Gift certificate (shout out for best service to my shopbop fam!) Anyway – this weekend I came over this table at a Habitat store and I loved it! We got the 120 cm size and it will fit perfectly where I have imagined my home office area. It will also look absolutely gorgeous with the Gubi Masculo chair that I already had my eyes on as an office chair. Love the design of it! Now we just have to wait for the table to get here since it had a super boring waiting time of around 8 weeks. Hate when that happens.

Jag har letat efter ett skrivbord i glas i stort sätt överallt. Jag ville ha ett som kändes lyxigt utan en alltför hög prislapp (såklart!) Jag hittade några online men var rädd att bordet skulle gå i sönder under leveransen. Beställde nämligen precis ett par boxar i plexi glas som gick sönder totalt under leveransen och var helt förstörda, så var inte jättesugen på att testa på att beställa hem ett bord i glas. Som tar var så beställde jag boxarna från bästa Shopbop, och eftersom de har den bästa servicen någonsin så fick jag inte bara pengarna tillbaka och nya boxar utan jag fick även ett presentkort på $50 extra. Hur bra? Hur som helst – den här helgen föll jag över det här bordet inne på Habitat och jag älskade det! Vi beställde det i 120 cm som kommer passa perfekt där jag tänkt ha mitt hemma kontor. Kommer också se helt fantastiskt ut tillsammans med Gubi stolen som jag redan har spanat in som tilltänkt kontors stol! Älskar designen på den! Nu måste vi bara vänta i tråkiga 8 veckor innan bordet blir levererat. Helt sjukt. Men det får de vara värt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.