JOADORE
Now Reading:

Pierced

Coloca anello shoes, Coliac rey shoes, Maison Margiela earrings, Noir Jewelry necklace (adlinks) I won't pierce anything other than...
Pierced

pierced-trend-2016-designerColoca anello shoesColiac rey shoes, Maison Margiela earrings, Noir Jewelry necklace
(adlinks)

I won’t pierce anything other than my ears but I might be wearing a ring or two on my shoes or around my neck this year.

Jag skulle inte piercat någonting annat på min kropp än mina öron men en och annan ring på skor eller runt halsen hade inte suttit fel i år.

2 comments

  • Hej, Du lägger upp väldigt mycket bilder som inte är dina och som jag har förstått att man måste ha tillstånd för då de är skyddade av upphovsrättslagen, så jag undrar bara hur du gör för detta? Skaffar du tillstånd för alla eller, kör du på ändå, eller behöver man helt enkelt inte det? Det är många bilder på massa produkter jag skulle velat lägga upp nämligen men inte vågat så är väldigt tacksam för svar! Tack för en väldigt bra inspirationsblogg också förresten!!

    • johannaolsson

      Hej! Just det där är lite klurigt. Förstår det kan vara förvirrande. Om du har en blogg och du vill lägga upp bilder som inspirerar dig eller bilder på produkter du vill tipsa om så är det ingen fara. Däremot om du är ett företag och använder andras bilder i reklam/flyers/web-layout så är det inte lagligt. Just i mitt fall så arbetar jag ju tillsammans med de jag tar mina bilder ifrån genom affiliate.

      Hoppas du fick svar på din fråga och glad att du gillar min blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.