JOADORE
Now Reading:

The best clothing Investment piece

Won Hundred vest, Gianvito Rossi shoes, Saint Laurent bag, Tiger of Sweden blazer, Won Hundred pants (Adlinks) White...
The best clothing Investment piece

whitesWon Hundred vest, Gianvito Rossi shoes, Saint Laurent bag, Tiger of Sweden blazer, Won Hundred pants
(Adlinks)

White is my absolute favorite color to wear and to me there is nothing more clean and feminin than a white suit. And you can wear it both for work, night time and casual day time with sneakers = best clothing investment piece. And it looks so good on both brunettes and blondes as you can clearly see on two of my favorite girls Kate Bosworth (love her style) and always gorgeous Adriana Lima.

Vitt är min absoluta favorit färg att bära och det finns ingenting mer clean och feminint än en vit kostym. Man kan bära den både till jobb, på kvällen eller casual dagtid med ett par sneakers = alltså bästa investment plagget! Och det ser så himla bra ut både på brunetter och blondiner vilket man tydligt kan se på två av mina favorit tjejer Kate Bosworth (älskar hennes stil) och alltid toksnygga Adriana Lima.

2 comments

  • Kan u snälla tipsa om platta skor i olika prisklasser? Bästa bloggen!

    • johannaolsson

      Såklart kan jag det! Hoppas du såg mitt inlägg med massa tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.