JOADORE
Now Reading:

Color alert

La Perla lace bra, Balenciaga booties, Gucci bag (adlinks) Love this new cover for Vogue Paris. When I...
Color alert

pink

La Perla lace bra, Balenciaga booties, Gucci bag
(adlinks)

Love this new cover for Vogue Paris. When I first saw this color on the F/W 16 shows I was a bit unsure if I would actually ever wear it. But it’s really growing on me and I could see myself wearing some fuchsia.

Älskar detta nya omslag för Vogue Paris. När jag först såg denna färgen på F/W 16 visningarna så var jag lite tveksam till färgen och visste inte om man faktiskt skulle våga ha på sig det. Men nu börjar jag verkligen gilla den och kan se mig själv i fuschia till höst.

2 comments

  • Bella

    Jag älskar den färgen ? Har köpt en kappa som är såå snygg som är i fuschia. Kommer bli så snyggt!

    • johannaolsson

      Ouff, avundsjuk! Det låter sjukt snyggt! Du får nästan maila in bild till mig så jag får se, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.