JOADORE
Now Reading:

The new LA

Gucci fur, Gucci heels, Miu Miu mules Gucci is just so Sex And The City to me right...
The new LA

BEE82BB5BDC27BB3334C738A4C516770_99_1272

Gucci fur, Gucci heels, Miu Miu mules

Gucci is just so Sex And The City to me right now. Carrie would totally be wearing the Gucci heels. I also added a personal furry shoe favorite from Miu Miu. I just must say I love Gigi in this Vogue shoot and her video is so cool. If you haven’t watched it already – do. I really love that messy LA feel too. For so long LA has been portrayed with that “LA Housewives” vibe which feels so tacky to me. Basically completely styleless. So I really love this!

Gucci är så mycket Sex And The City vibes just nu. Carrie skulle helt klart haft dessa Gucci skor (jag kollar om SATC just nu). Adderade även en personlig pälsig favorit från Miu Miu. Jag måste bara säga det också att jag verkligen älskar Gigi i hennes Vogue plåtning, och videon är så himla cool. Har ni inte sett den redan så gör det. Jag älskar verkligen den där lite messy LA känslan också. Så länge har LA bara porträtterats med den där “LA Housewives” viben som känns så tacky och helt utan stil. Så jag älskar verkligen detta!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.