JOADORE
Now Reading:

Layered carpet

Carpet from Layered, Lamp from Flos The next room up to be finished after our bathroom remodeling that...
Layered carpet

bedroomCarpet from Layered, Lamp from Flos

The next room up to be finished after our bathroom remodeling that you can check out here, is the bedroom. If you follow me on snapchat I guess you all saw the beautiful carpet that I just received from Layered. I saw I had gotten a few questions about it. I spend all weekend trying to get it under the heavy bed haha. But it was all worth it in the end and it looks so gorgeous underneath our beed. Our beed is grey so it fit well with the pearl color I picked out. But I am going to make a bed frame and a headboard in lighter color (like the picture) I just think it looks so much more lux and gives the bedroom that hotel vibe. I’ll make sure to do a before and after video on the bedroom as well when it’s all done!

Nästa rum som kommer bli klart efter badrummet som vi renoverade som ni kan kolla in här, är sovrummet. Om ni följer mig på Snapchat så antar jag att ni såg denna fantastiskt fina matta som jag fick hem från Layered. Såg att jag fick ett par frågor om den. Spenderade hela helgen med att få den under vår tunga säng, haha. Men det var värt det i slutändan och den passar så himla bra! Vår säng är grå och det passade väldigt bra till färgen pearl som jag valde. Men jag kommer faktiskt att göra en sängram med headboard i ett ljusare tyg (som på bilden ovan), tycker det ser så mycket lyxigare ut och ger sovrummet en hotellkänsla. Jag kommer göra en före och efter video liknande den jag gjorde till badrummet när allt är klart!

6 comments

 • Anna Sjöström

  Gud vad fin, vilken storlek köpte du? Hur är färgen dvs reflekterar den ljus eller är den mer matt? Vi är på jakt efter ny matta till vardagsrummet nämligen… 🙂

  • johannaolsson

   Tack visst är den. Körde på medium. Den reflekterar ljus jättefint och “‘lyser upp” på golvet. 🙂 Mot vårt vitlaserade golv är den ljusgrå men glänser i typ silver/vit. Superfint!

   • Anna Sjöström

    Tack för tipset och tack för en riktigt bra blogg.
    Ska bli super spännande att se mattan senare när du gör youtube touren.

 • AnnaH

  Jätte fin matta. Vart kan man köpa den? Finns den i butik tex? Tack för en superbra blogg.

  • johannaolsson

   Kolla på hemsidan jag länkat. Står nog där! Vi beställde online. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.