JOADORE
Now Reading:

Monika Chiang NY

Monika Chiang shoes, David Lerner leather pants, T by Alexander Wang top, Zara blazer, Super Sunglasses While I...
Monika Chiang NY

img_0322 img_0373 img_0431

Monika Chiang shoes, David Lerner leather pants, T by Alexander Wang top, Zara blazer, Super Sunglasses

While I was in New York I met up with one of my favorite shoe designers and long time Instagram friend Monika Chiang. We started chatting through our socials about 5 years ago when I first purchased a pair of her shoes and raved about them on my blog. Now I have several different pairs from her that are equally amazing but this is the first time we met up in person. She is so genuinely sweet which I really love about her and on top of it she is so cool and speaks several different languages. I always find that so impressive. She has even lived in Sweden and speaks swish which is so random, haha. I only got her to say “Hi my name is Monika Chiang in Swedish” though. Here I am wearing a new favorite pair from her that you might have seen me in on Instagram already. They are by far my most comfortable heels and they look so sexy bare legged with a dress but also works perfectly with leather pants or with denim. Ideal for both going out and every day wear.

När jag var i New York så mötte jag upp med en av mina absoluta favorit sko designers och sedan länge Instagram vän Monika Chiang. Vi började prata genom Instagram för typ 5 år sedan efter att jag köpt mitt första par skor från henne och skrev ett inlägg om dom på min blogg. Nu har jag massvis med olika par från henne som alla är lika fantastiska. Men detta var första gången vi faktiskt träffades i verkligheten. Hon är så genuint snäll och söt som jag verkligen uppskattar hos henne. Sedan är hon så sjukt cool och kan flera olika språk. Jag finner alltid det lika imponerande och önskar att jag också gjorde de. Hon har till och med bott i Sverige när hon var yngre och pratar svenska. Sjukt random. Det enda jag fick ur henne var dock “Hej mitt namn är Monika Chiang” för hon vägrade prata mer svenska haha. Här är jag i alla fall i mina nya favorit skor grån henne som ni kanske sett mig i på Instagram redan. Dom är verkligen de mest bekväma högklackade skorna jag har och är så sjukt snygga till barbent och klänning men funkar också lika bra till skinnbyxor eller jeans. Perfekta både för att gå ut och till vardags.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.