JOADORE
Now Reading:

My brandnew look from blog to haircut

So I have a new look both on the blog, or on JOADORE as we are now referring to...
My brandnew look from blog to haircut

So I have a new look both on the blog, or on JOADORE as we are now referring to it as! I have been wanting to do this change for so long and I’m so happy that it finally happened! I also changed my hair completely and went blonde with a short haircut! Have also styled my eyebrows way bigger. You know sometimes you just need a change in your life? I did many! Hope you’ll love it! xx

6 comments

 • Martina

  Hej fina! Hur blev du av med din acne? Är 20 år och har själv nyss fått problem med mycket acne vilket är otroligt jobbigt då det verkligen tär på ens självförtroende, så skulle bli jättetacksam om du har några tips! Kram

 • Daniela

  Hur länge gäller rabattkoden? 🙂

 • Hej!
  Undrar också hur du fick bukt med aknen?
  Haft problem i snart 5 år och det förstör verkligen ens liv 🙁
  Blivit erbjuden Roaccutan men det tar jag verkligen som sista utväg…

 • Johanna

  Hej! Eftersom du är gammal Helsingborgare kanske du skulle kunna tipsa om var jag kan göra liknande behandlingar som du gjort på kliniken i sthlm? Någon du rekommenderar och har testat? Vill förbättra/jämna ut min hy och bli av med ytliga porer och gropar. Väldigt tacksam för svar. Och din hy ser verkligen helt perfekt ut!! Mvh Johanna

 • I’m obsessed with the new blog design and name. Also, your new look is so gorgeous Johanna!!

  Areli

  Areli’s April

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.