JOADORE
Now Reading:

Pastel blue

Miu miu heels pumps, Vetements jeans, Chloe bag (adlinks)   One of the colors I really love for...
Pastel blue

blatt-collage-001

Miu miu heels pumps, Vetements jeans, Chloe bag
(adlinks)

 

One of the colors I really love for winter is pastel blue. And I really love the trend of pastels for winter. It can so easy be transitioned to early spring without you having to get that panic attack as soon as spring appears when you feel like you have to change out your entire closet because it’s in all black. I would love to invest in a coat or a bag in this color.

En av de färgerna som jag verkligen älskar inför den kommande vintern är pastell blått. Trenden med pasteller till vintern gillar jag starkt. Man slipper liksom hela den där tidig-vår-paniken när man känner att man måste byta ut allting i hela garderoben för att allting är svart eller grått. Pastell blått är ju hur fint som helst även på våren.

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.