JOADORE
Now Reading:

Brown

     Yves Solomon coat, Balenciaga bag,Vince satin top, Victoria Beckham for Estee Lauder eyeshadow (adlinks) Really love monochrome shades...
Brown

brown-001-1

 

 

 Yves Solomon coatBalenciaga bag,Vince satin topVictoria Beckham for Estee Lauder eyeshadow
(adlinks)

Really love monochrome shades of brown right now. And I NEED something from Victoria Beckham for Estee Lauder. I mean obviously. Preferably this eyeshadow and her nude lipstick you’ll find if you follow the link. I mean her make up with the smokey eyes and nude lips is perfect right now.

Älskar verkligen en monochrome look nu i olika nyanser av brunt. Sen så BEHÖVER jag någonting från Victoria Beckhams kollektion för Estee Lauder. Såklart. Den här ögonskuggan och det nude färgade läppstiftet ni hittar om ni följer länken känns som mig. Älskar hennes sotade ögon och nude läpp look.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.